Jessica van Zadelhoff

De uitspraak van Maya Angelou pas ik zoveel mogelijk toe op alle vlakken in het leven. Mijn droom is om op afstand te kunnen werken, op verschillende locaties ter wereld. Dit om mij te laten inspireren en de inzichten die ik krijg te gebruiken in mijn werk en leven. Aziƫ is een inspiratiebron, een inkijk in veel verschillende culturen, net als bij mijn werk als consultant. Het is fascinerend om te zien hoe elders wordt gewerkt en geleefd.

Mijn brede interesse zet ik in om diverse vraagstukken op te lossen. Van het dagelijks beheer van een commercieel vastgoedportefeuille, in de rol van gebiedsbeheerder, naar het uitvoeren van audit als projectleider voor certificering van een vastgoedbeheerder.

Mijn meest recente opdrachten hebben meer raakvlakken met het inrichten van processen als projectmanager om ervoor te zorgen dat er breed wordt samen gewerkt wat leidt tot meer tevredenheid tussen medewerkers en huurders.

De foto die hier wordt afgebeeld maakt mij nieuwsgierig. Het lijkt een chaos buiten, binnen heerst er rust. Wat is er binnen gaande? Met elke nieuwe opdracht, krijg ik een inkijk in een nieuwe omgeving en cultuur. Binnenkort praten over wat jou inspireert en hoe jullie werken?

Betrokken projecten

Jessica is in verschillende rollen bij verschillende projecten betrokken geweest. Zie hier waar zij aan meewerkt.

Meer projecten