Door Areaal Advies
  • Column

Levensgeluk…elf jaar Areaal Advies

Levensgeluk…een gelukkig leven, het allerbelangrijkste wat er is. Maar waar zit ‘m dat nou eigenlijk in? Zonder twijfel haal ik het meeste levensgeluk uit mijn gezin, familie en vrienden, die staan bovenaan de lijst. Door diverse verhuizingen heb ik ervaren dat waar je woont en of je je thuis voelt in je buurt heel belangrijk is. Als je naar buiten loopt, is het fijn als je bekenden tegenkomt, dat het je blij maakt als je een ommetje maakt in een fijne, groene omgeving, met ruimte voor spelende kinderen, gezellige winkeltjes en terrasjes.

Maar op veel plekken in Nederland blijkt dat niet zo te zijn. Ik zag verloederde winkelgebieden, met leegstand en ongure types op straat. Om in zo’n gebied te wonen, dat kan toch voor niemand leuk zijn? Zo ontstond Areaal Advies, als vehikel om de wereld een beetje mooier te maken. Door te zorgen voor een fijn winkelklimaat, waar ondernemers het brood voor hun gezin verdienen en waar de buurtbewoners alles vinden wat ze nodig hebben, qua boodschappen en qua gevoel om er ‘gezellig even uit te zijn’.

Levensgeluk brengen

Onze inzet (simpel gezegd: het opknappen van winkelgebieden) vindt plaats op een complex speelveld. Het grote aantal actoren en factoren die het winkelklimaat bepalen, maakt dat het telkens weer een enorme uitdaging is om de spiraal naar boven te vinden. Dat is onmogelijk als er niet eensgezind wordt samengewerkt door alle betrokkenen om het einddoel te bereiken: het brengen van levensgeluk. De passie van onze adviseurs voor winkelgebieden wordt gevoed door de blijvende, zichtbare resultaten die zij achterlaten.

Areaal Advies 11 jaar

Vandaag, elf jaar na de oprichting is Areaal Advies uitgegroeid van eenmanszaak tot een middelgroot bureau: een sterke speler in de markt. Voor mij is Areaal Advies puur werkgeluk: de collega’s, het saamhorigheidsgevoel, het plezier, de slimme ideeën en de projecten die we met elkaar uitvoeren. Dat brengt zoveel positieve energie! Ons werkgeluk brengt levensgeluk, voor  zoveel mensen.. waarmee de cirkel rond is.