Door Areaal Advies
  • Bedrijf

Vacature: Adviseur Vastgoed & Duurzaamheid gezocht!

Ben je op zoek naar een commerciële baan met maatschappelijke impact? Werk je graag aan het verbeteren en verduurzamen van gebieden en gebouwen? Wil je jezelf ontwikkelen in de richting van waar jouw passie ligt? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Als Adviseur Vastgoed & Duurzaamheid word je door onze opdrachtgevers gevraagd mee te denken over en oplossingen aan te dragen voor hun grote maatschappelijke en economische vraagstukken. Onze opdrachtgevers zijn vooral overheden (gemeenten, provincies en het Rijk) en woningcorporaties.

Jouw werkzaamheden zijn afwisselend, waarbij je bijvoorbeeld een woningcorporatie adviseert over de benodigde technische aanpassingen om de vastgoedportefeuille te verbeteren en aardgasvrij te krijgen. Een ander voorbeeld is dat je voor een gemeente de mogelijkheden onderzoekt hoe je om een woonwijk of bedrijventerrein op gebiedsniveau van het aardgas af kunt krijgen. Je schrijft adviezen en doet onderzoek, maar vooral begeleid je de uitvoering van projecten.