Door Areaal Advies
  • Bedrijf

Wist je dat je bij Areaal Advies ook de mogelijkheid krijgt om extra opleidingen te volgen?

Bij Areaal Advies vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden we ze de mogelijkheid om naast het werk ook nog een extra cursus of opleiding te volgen.

Zo heeft Casper in 2023 de cursus Centrum Leergang Professionals van CLOK gevolgd. Casper werkt regelmatig in centrumgebieden en deze cursus sloot daar naadloos bij aan. Hij beschikt nu over vaardigheden om meer sturing te kunnen geven aan een centrumgebied door inzicht te krijgen in de trends en ontwikkelingen en de achterliggende mechanismen die ontwikkelingen veroorzaken. Momenteel werkt hij als winkelstraatmanager in Amsterdam Nieuw-West in opdracht van Rochdale en in Rotterdam Nieuwe Westen als transformatiemanager in opdracht van de Gemeente Rotterdam waar deze vaardigheden goed van pas komen!

Daarnaast volgt Denya momenteel de opleiding Inleiding Vastgoedkunde aan de ASRE. Denya werkt bij ons als adviseur Vastgoed en deze opleiding helpt haar verder te verdiepen in de vastgoedactoren, vastgoedmarkten, fiscaliteit en recht. Momenteel werkt ze als adviseur BOG bij Stadgenoot waar haar opgedane kennis over huurrecht haar dagelijks helpt om huurders van Stadgenoot beter te kunnen helpen.

Tot slot is Eva sinds 2023 MT-lid bij AreaalAdvies. Momenteel volgt Eva de cursus Leren Leiden bij De Baak. Deze cursus helpt haar bij de werkzaamheden die komen kijken bij haar nieuwe rol als manager. Dankzij uitgebreide praktijkoefeningen met diverse scenario’s leert ze hoe ze effectief kan omgaan met verschillende situaties en hoe ze verschillende managementstijlen kan toepassen.

Kortom, na onze studententijd stoppen we niet met bijleren. We gaan graag nogmaals de ‘collegebanken’ in om up-to-date te blijven!

#areaaladvies #altijdblijvenleren #wijhoudennietvansaai