Etienne Koreman

Als Sociaal Geograaf ben ik erg gedreven om ruimtelijke opdrachten te onderzoeken en te begeleiden naar zowel sociale, economische als duurzame oplossingen. Zo ben ik mijn loopbaan begonnen bij de Vlaamse Intercommunale Interleuven. Dit is een vereniging van 29 gemeenten, verschillende politiezones en bedrijven met als doel taken van gemeenschappelijk belang te realiseren. Hier heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan uiteenlopende projecten; van het bewaken van de open ruimte tot het verdichten van de woonkernen.

Tijdens mijn bacheloropleiding als docent aardrijkskunde en masteropleiding in de sociale geografie heb ik veel kennis opgedaan van het ruimtelijk domein. Daarna heb ik mij onder meer gespecialiseerd in het bijeenbrengen van verschillende partners en doelgroepen en gestructureerd hun ideeën, bezorgdheden en vragen kenbaar te maken.

Binnen Areaal Advies zet ik mij in om onze leefomgeving nog duurzamer te maken! Ik houd mij onder meer bezig met ruimtelijk-economische onderzoeksopdrachten.

Betrokken projecten

Etienne is in verschillende rollen bij verschillende projecten betrokken. Zie hier waar hij aan meewerkt.

Meer projecten

Contact

Wil je meer informatie over het achtfacettenmodel, Areaal Advies, onze projecten, collega’s of vacatures?