Eva Niens

Rise up! Start fresh! See the bright opportunity in each day! In elke dag zit iets moois. Hoe klein of groot ook. Mijn passie is om een bijdrage te leveren aan de beleefbaarheid en de leefbaarheid van gebieden.

Na mijn opleiding Leisure Management heb ik een universitaire master Human Geography gecombineerd met een functie als adviseur bij Areaal Advies. Bij Areaal Advies zet ik mij in voor het verduurzamen van de bezoekerseconomie. Duurzame bezoekerseconomie draagt bij aan de vitaliteit en aantrekkingskracht van gebieden. Het resulteert in een win-win situatie waarbij de lokale economie wordt versterkt, de bezoekerservaring wordt verrijkt en de leefomgeving duurzamer wordt

Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij verschillende gemeenten en organisaties. Ik heb gewerkt aan uiteenlopende projecten, zoals het beprijzen van evenementen in de openbare ruimte, het opstellen van een uitvoeringsprogramma vrijetijdseconomie en het opstellen van een nieuwe recreatieve visie. 

Ik houd mij bezig met het analyseren, ontwikkelen van beleid en visies, en het verstrekken van advies met betrekking tot de duurzame bezoekerseconomie.