Mark Hazebroek

Live your dream, don’t dream your life! De keuzes die ik maak in mijn leven zijn allemaal gericht op het mooier maken van de wereld. Want een mooie, toekomstbestendige wereld is het mooiste cadeau aan mijn kinderen, hun generatie en de generaties die daarop volgen.

Mijn drijfveren liggen in duurzaamheid, maatschappelijke toegevoegde waarde leveren en zien dat mijn handelen impact maakt. Mijn kennis en ervaring ligt in het samen met bewoners, eigenaren en grote maatschappelijke en commerciële partijen van de gebouwde omgeving, een duurzame leefomgeving te maken. Een combinatie hierin maken is moeilijk en wordt vaak vanuit enkelzijdige belangen benaderd. Dit kan en moet anders! Dit kan alleen als een onafhankelijke partij, die met alle stakeholders kan praten, de verschillende belangen inzichtelijk kan maken en op één lijn kan krijgen.

Met een studie commerciële bouwkunde op zak ben ik aan de slag gegaan bij Heembouw, een ontwikkelende bouwer. Na een reis van een aantal maanden wilde ik een meer maatschappelijk bijdrage leveren en heb ik zo’n 10 jaar gewerkt op vastgoedafdelingen voor de woningcorporaties Staedion en Haag Wonen in Den Haag. Hier kon ik een duurzame impact maken, maar ik wilde nog een schaalniveau groter. Met mijn overstap naar het programma Energietransitie bij de Gemeente Den Haag heb ik dit voor een hele stad kunnen doen.

Met deze ervaring wil ik mij breder inzetten en zorgen voor succesvolle projecten in tijd, geld en maatschappelijke meerwaarde waar we samen sociale, economische en duurzame impact kunnen maken.

Betrokken projecten

Mark is in verschillende rollen bij verschillende projecten betrokken geweest. Zie hier waar hij aan meewerkt.

Meer projecten

Contact

Wil je meer informatie over het achtfacettenmodel, Areaal Advies, onze projecten, collega’s of vacatures?