Denya van Disseldorp

Ik ben een echte teamspeler en motiveer met mijn enthousiasme het hele team om einddoelen te behalen. In een project houd ik graag het overzicht en vind ik het leuk om orde te creëren in een complexe situatie. In een overleg waar veel ideeën uit komen, zet ik deze op een rijtje en kom met concrete plannen en actiepunten.

De combinatie van mijn studies helpt mij om actuele uitdagingen in de hedendaagse steden aan te pakken. Ik ben in de bachelor Urban Design opgeleid tot stedenbouwkundig ontwerper, waardoor ik oplossingen op kleine- en grote schaal kan integreren in een ruimtelijk ontwerp. Tijdens de master Human Geography leerde ik ruimtelijke vraagstukken in context plaatsen door het te combineren met sociale en economische aspecten in de stad.

Als Adviseur Vastgoed en Duurzaamheid verzamel ik  kwantitatieve data en breng ik de kennis en belangen van alle betrokkenen in kaart  om een helder advies te kunnen geven. Daarnaast ben ik ook vaak op locatie en neem ik een verbindende rol aan als projectleider. Ik ben communicatief vaardig, resultaatgericht en neem graag eigen initiatief.

Contact

Wil je meer informatie over het achtfacettenmodel, Areaal Advies, onze projecten, collega’s of vacatures?