Column: Schaken met centrumfuncties

De stads- en dorpscentra zijn schaakmat gezet. Door diverse ontwikkelingen moeten we het doen met minder functies en investeringen. Dit vraagt om een nieuwe manier van denken: we beginnen aan een nieuw en strategisch (schaak)spel om de juiste functie op de juiste plaats te krijgen. Het gaat om inbreiden en reorganiseren van centrumfuncties, maar hoe doe je dat?

Lees verder

Ellen Borgmeijer runner-up verkiezing Meest Invloedrijke Vastgoedvrouw

In de verkiezing van de Meest Invloedrijke Vastgoedvrouw, uitgeschreven door WoningmarktNL/Building Business, is directeur van Areaal Advies Ellen Borgmeijer als tweede geëindigd.

Lees verder

Pilot Voedselwagens Amsterdam van start

Met het uitreiken van de eerste vergunningen op in het Vondelpark gaf wethouder Kajsa Ollongren maandag 29 juni het startschot voor de pilot Voedselwagens in Amsterdam. Areaal Advies dacht mee over de opzet van de pilot en stelde het roulatierooster samen.

Lees verder

Ellen Borgmeijer benoemd in Adviescommissie Detailhandel Zuid-Holland

Provincie Zuid-Holland komt met een nieuw instrument bij het tegengaan van winkelleegstand: de Adviescommissie Detailhandel. Deze onafhankelijke commissie gaat uitbreidingsplannen beoordelen op hun regionale impact en haalbaarheid. Ellen Borgmeijer van Areaal Advies is op 26 mei jl. door Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland benoemd als één van de leden van de commissie.

Lees verder